Levertijd & Verzenden

Levertijd

Na ontvangst van betaling streven we erna je bestelling binnen 1 à 3 werkdagen te verzenden mits anders vermeld bij het artikel. Je ontvangt een verzendbevestiging wanneer je bestelling is verzonden met eventuele track & trace code. Pakketpost wordt verzonden door PostNL.

Wil je je bestelling voor een bepaalde datum ontvangen, laat het ons dan weten via het opmerkingenveld of informeer van te voren even bij ons. We zullen dan onze uiterste best doen om het zo spoedig mogelijk te versturen, echter we kunnen geen garantie bieden dat je het op tijd zult ontvangen. Dit omdat wij geen invloed hebben op PostNl of andere verzendpartijen.

*Let op:*
Je bent zelf verantwoordelijk voor het invoeren van het juiste (bezorg)adres. Mocht je bestelling bij ons retour komen omdat PostNL deze niet heeft kunnen bezorgen vanwege een onjuist adres, dan is er de mogelijkheid om het, tegen betaling van de verzendkosten, opnieuw door ons te laten versturen.

Tevens ben jezelf verantwoordelijk voor het ontvangen / ophalen van het pakket. Mocht je pakket bij ons retour komen omdat je het niet hebt kunnen aannemen, dan is er de mogelijkheid om het, tegen betaling van de verzendkosten, opnieuw door ons te laten versturen.Verzenden

Verzenden binnen Nederland Vanaf €40,00 (excl. verzendkosten) wordt je bestelling binnen NL gratis verzonden!
Alle post versturen wij door PostNL. Pakketkosten zijn €6,95.

Ophalen

Wil je je bestelling ophalen? Ook dat kan, in het zuiden van Limburg, in het hartje van Schimmert. Kies bij de verzendopties voor afhalen in winkel. Je betaalt dan uiteraard geen verzendkosten.
Neem wel even contact met ons op, wanneer je langs wilt komen. Dit kan via e-mail, een telefoontje of een whatsapp berichtje.